Sökområde Sunne Värmland Sverige

Djuraffär Sunne

Välkommen till Carinas Klo & Klös - En lokal djuraffär i Sunne men även för dig i Torsby, Kil, Munkfors & Hagfors m.m. Carinas Klo & klös är en djuraffär i Sunne som bedriver försäljning av djurprodukter som djurfoder, leksaker, halsband och andra föremål för hundar, katter och andra sällskapsdjur.

Djuraffär Sunne | Carinas Klo & Klös

Carinas Klo & Klös

En lokal djuraffär i Sunne men även för dig i Torsby, Kil, Munkfors & Hagfors m.m.

Carinas Klo & klös är en djuraffär i Sunne som bedriver försäljning av djurprodukter som djurfoder, leksaker, halsband och andra föremål för hundar, katter och andra sällskapsdjur. Om du söker en djuraffär som säljer djurprodukter och djurfoder till dig i bland annat Sunne, Torsby, Munkfors, Hagfors eller Kil är du välkommen att komma in till oss.

Vi är återförsäljare av djurprodukter och djurfoder av hög kvalitet från kända varumärken, bland annat Royal Canin och Doggy. I vår djuraffär hittar du allt du behöver för vård och skötsel av ditt husdjur. Varmt välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om vår djuraffär, vårt djurfoder och våra djurprodukter för dig i Sunne, Torsby, Munkfors, Hagfors och Kil. Självklart finns vi alltid nära tills hands för att hjälp välja rätt produkter för just ditt husdjur.

Samtliga av oss på Carinas Klo & Klös har ett stort djurintresse och vårt mål är att hjälpa dig välja rätt produkter för just ditt husdjur. Vi hjälper dig välja rätt mat, rätt koppel och rätt leksaker för din hund, katt, gnagage eller annat husdjur.

Vi är återförsäljare av foder från många kända märken: Royal Canin, Hälla, Four Friends, Hills, Acana, Orijen, Iams, Carrier, Tello, Standardt, Eukanuba, Bästis, Robur, Klass, Happy Dog, Bozita och Doggy. Vi har även flertal produkter från Svenska Djurapotekets sortiment.Nu finns även Tanja, en Hundfrisör hos mig. Klipper , badar & trimmar
Boka tid på 0702 - 69 36 38

Hemsida


Välkomna!

Bryggargatan 3 • Sunne
Tel: 072-555 59 33
Mail: carinasklo.klos@gmail.com

Se mer på vår hemsida

Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information